En Fugemand
​​med fokus på kunden

​Vi kører overalt på Fyn og levere et godt stykke arbejde hver gang. 

Dansk kvalitet

Vi bruger kun dansk produceret materialer for det bedste resultat.

Punktlighed

Vores kunders tidsplan er vigtig for os - vi overholder altid vores aftaler.

Fugemand med stor erfaring og ekspertise

Vores fugefirma sikrer et resultat i høj kvalitet

​Seneca Fuger ApS er en fugevirksomhed med mange års erfaring. Der findes fuger over alt i dit hus, og derfor er det også vigtigt, at de bliver lavet pænt og fremstår ordentlige. Som fugemand løser vi alle fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner eller facader.


Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, da høj kvalitet er en kerneværdi for os. Vi vægter service højt og bestræber os på at have en så tæt dialog med vores kunder som muligt. Vi kører ud til kunder overalt på Fyn, herunder i Odense og Nyborg, og vi kommer derfor også gerne ud og hjælper dig.

Specialiseret fugearbejde med kvalitetssikring

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring hos den enkelte fugemand. Vi har derfor ansat en række specialister inden for blandt andet gulvfugning, vådrumsfugning, renovering og brandtætning.

Fugning er det sidste touch og modvirker snavs og fugt uønskede steder. Det er ligeledes en æstetisk finish, der fuldender projektet. Fugning kan også være med til at forhindre kulde, og det er med til at påvirke et godt indeklima. Forlænget levetid og sikkerhed er også vigtige aspekter og resultater i forbindelse med fugning.

Vi tilbyder bl.a. fugning af:

Køkkener

Udskæring 

Fugemand med solid erfaring

Seneca Fuger ApS varetager alle opgaver indenfor fugearbejde. Vi er eksperter i fugearbejde vedr. blødt fugemateriale og går ikke fra opgaven, før den er udført perfekt. Vi har mere end 40 års erfaring som fugemand samlet i firmaet, så du kan trygt vælge os.

Modtag et uforpligtende tilbud på den opgave du ønsker

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt Seneca Fuger ApS, din foretrukne fugemand, i dag.


Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.


Vi glæder os til at høre fra dig!
Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Seneca Fuger ApS

Pårupvej 53

5540 Ullerslev

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 42 96 71 00

E-mail: senecafuger@outlook.dk

CVR: 40968326

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.